02 de desembre, 2009

Mostra de vídeos creatius

Ahir a classe tothom va presentar el vídeo que havia fet de la setmana extraordinària, quina creació i imaginació! Els resultats eren ven diferents ja que cadascú ho havia viscut de diverses maneres, tots em van agradar molt. La Loles, la nostra professora de seminari i TIC, va quedar sorpresa del que havíem fet, no s'imaginava uns vídeos que incorporessin tot allò que ens havia ensenyat: intercalar una imatge fixa amb moviment, posar veu i so. Ens va felicitar i els alumnes vem quedar contents dels resultats.
Amb aquest exercici, vam veure que com a futurs docents podem fer un vídeo pels nens fent una recopilació de fotos i vídeos de tot l'any, i així, s'emportarien un record emotiu a més a més de l'àlbum de treball escolar on es mostren les seves evolucions.
Gràcies!

A continuació vam debrate el tema de: "El meu fill juga amb una nina, espero que no em surti gey." Aquest tema va esdevenir perquè divendres veurem la pel·lícula de Billy Eliot a calsse. Tots estavem d'acord de que els pares no s'han de preocupar de si el seu fill juga amb coses que que "no són pròpies del seu sexe"; això és una cosa que es defineix més endavant. Per tant, els nens/es han de ser lliures a l'hora de jugar per imaginar, crear i descrobrir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada